Webtrakk Sectorel-haberler Πλήρης υποστήριξη για το νέο πακέτο στεγαστικού δανείου από Sur Yapı

Πλήρης υποστήριξη για το νέο πακέτο στεγαστικού δανείου από Sur YapıSur Yapı υποστηρίζει το νέο πακέτο δανείων που ανακοινώθηκε από τις δημόσιες τράπεζες με όλα τα έργα της.

Σύμφωνα με δήλωση του Sur Yapı, ο Sur Yapı στηρίζει την εκστρατεία με 13 οικιστικά έργα και στις δύο πλευρές της Ιστανμπούλ και του Προγράμματος Αττάλειας, το οποίο αποτελείται από διαφορετικές έννοιες σε 10 περιοχές, και το μεγαλύτερο έργο αστικού μετασχηματισμού στην Ευρώπη. Sur Yapı προσφέρει ελκυστικές ευκαιρίες για τους πολίτες να αρχίσουν να πληρώνουν ένα χρόνο μετά την επαφή με τις αποταμιεύσεις τους. Στο πλαίσιο της εκστρατείας, όσοι τους άρεσαν τα σπίτια τους από έργα στην Κωνσταντινούπολη και την Αττάλεια, με το κατάλληλο ποσοστό ωριμότητας και τον 13ο αιώνα. Μπορεί να φιλοξενήσει μια μηνιαία πληρωμή δανείου.

Το Sur Yapı βρίσκεται στο Σανκακτέπε της Κωνσταντινούπολης. Lavender Project, το οποίο ανοίγει σε ευρύχωρα διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων εξοπλισμένα με κήπους λεβάντας, και Gölbahçe Project, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα της εισπνοής φρέσκου αέρα συνυφασμένη με τη φύση από την κατευναστική επίδραση του νερού? Άνοιξη Έργου με τις κοινωνικές περιοχές και τις φυσικές καιρικές συνθήκες στο Σουλτανδρέλλη? Υπάρχουν επίσης μεγάλα πλεονεκτήματα και η δυνατότητα μετακίνησης μπροστά τους σε ολοκληρωμένα έργα όπως το Mirage Residence, το οποίο περιλαμβάνει ξενοδοχεία πέντε αστέρων, κολέγια και πανεπιστήμια και ιδιωτικά νοσοκομεία στο Sunny. Στο πλαίσιο της εκστρατείας, 20 τοις εκατό έκπτωση θα εφαρμοστεί σε αυτά τα έργα, και το υπόλοιπο 80 τοις εκατό μετά από ένα 20 τοις εκατό προκαταβολή θα χρησιμοποιηθεί με ποσοστό λήξης 0,64 τοις εκατό μέχρι 180 μήνες, και οι πρώτες 12 μήνες δόσεις δεν θα καταβληθεί.

Το έργο Antalya, το οποίο είναι το μεγαλύτερο έργο αστικού μετασχηματισμού στην Ευρώπη, το οποίο υλοποιήθηκε με επένδυση 8 δισεκατομμυρίων TL στην περιοχή kepez-santral, προσφέρεται μια ευκαιρία χωρίς δόσεις, χωρίς ενδιάμεσα μέσα κατά το πρώτο έτος. Στο σχέδιο πληρωμών που θα εφαρμοστεί για το έργο antalya, το μέγιστο ποσό της πίστωσης κατά κεφαλήν θα είναι 500 χιλιάδες TL. 10 τοις εκατό προκαταβολή θα εφαρμοστεί στα διαμερίσματα που προσφέρονται προς πώληση με έκπτωση 10 τοις εκατό και τους πρώτους 12 μήνες θα είναι απλήρωτοι. Το υπόλοιπο 90 τοις εκατό θα είναι δόσεις για 180 μήνες με την εφαρμογή 0,64 ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Ο πρόεδρος της Sur Yapı Ζ. Αλτάν Έλμας, οι απόψεις του οποίου συμπεριλήφθηκαν στη δήλωση, δήλωσε ότι η εκστρατεία θα δώσει ηθικό τόσο στις συνόδους όσο και στον επενδυτή: «Ολόκληρος ο κόσμος της επιδημίας kovid -19 στη διαδικασία όλων των τομέων καθώς και του τομέα των ακινήτων μας επηρεάστηκε αρνητικά. Η διαδικασία Pandemia έχει γίνει μια διαδικασία που η ανθρωπότητα δεν έχει βιώσει ποτέ, τόσο από την άποψη της υγείας και της οικονομίας.

Τόσο η κυβέρνησή μας όσο και το Υπουργείο Υγείας υπήρξαν αναμφίβολα μία από τις καλύτερες χώρες διαχείρισης στον κόσμο. Πολύ πρώιμα και σοβαρά μέτρα έχουν καταδειχθεί στον τομέα της υγείας. Είμαστε ευγνώμονες στον Πρόεδρό μας, στους Υπουργούς μας, σε όλους τους οργανισμούς υγειονομικής περίθαλψης. Με τα γρήγορα μέτρα που έλαβε η οικονομική μας διαχείριση στη διαδικασία της πανδημίας, μας επιτράπηκε να περάσουμε την κρίση χωρίς να την επιτρέψουμε. Τώρα λαμβάνονται γρήγορα μέτρα για να επιταχυνθεί και πάλι η οικονομία”.

Diamond δήλωσε ότι ήρθε η ώρα να αγοράσει ένα σπίτι, δήλωσε:

“Αυτή τη στιγμή, βλέπουμε μείωση 23,8 τοις εκατό στις οικοδομικές άδειες και μείωση 32,2 τοις εκατό στους οικισμούς. Τα στοιχεία δείχνουν ότι η προσφορά στην αυξανόμενη ζήτηση δεν θα είναι αρκετή και οι τιμές θα αυξηθούν τους επόμενους μήνες. Μόνο στην Ιστανμπούλ, σημειώθηκε κατάρρευση 25 τοις εκατό των αποθεμάτων στις κατοικίες στις εγκαταστάσεις μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2020. Όσοι παρέχουν οικονομικές αποδόσεις με καταθέσεις, χρυσό και επενδύσεις σε συνάλλαγμα θα μπορούν να έχουν ξεχωριστή ευκαιρία επιστρέφοντας στην ακίνητη περιουσία, η οποία είναι ένα σταθερό επενδυτικό όχημα, γνωρίζοντας ότι η ακίνητη περιουσία είναι το πιο αξιόπιστο λιμάνι.

Το έργο μας στην Αττάλεια προσθέτει αξία στην αξία της Αττάλειας, της πόλης της Τουρκίας με την υψηλότερη αξία μάρκας μετά την Κωνσταντινούπολη. Προσελκύει την προσοχή από όλες τις γωνιές του κόσμου. Το έργο μας ήταν ένα έργο αναφοράς με διεθνή συνείδηση όσον αφορά τη ζήτηση που έλαβε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πωλήσεων και το μοντέλο που εφαρμόστηκε στη διαδικασία του αστικού μετασχηματισμού. Ως Sur Yapı, έχουμε δημιουργήσει λύσεις, όχι δικαιολογίες, σε όλες τις δυσκολίες που έχει υποστεί η τουρκική οικονομία σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία. Συνεχίσαμε να χτίζουμε την έξυπνη πόλη του μέλλοντος στην Αττάλεια, όπου θα ζήσουν 70 χιλιάδες άνθρωποι. Αρχίσαμε να παραδίδουμε στο Park Stage, όπου θα ζήσουν περίπου 20.000 άνθρωποι. Τα στάδια Sur Cadde και Τυρκουάζ συνεχίζουν να αυξάνονται ταυτόχρονα.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *