Webtrakk Sectorel-haberler Πιστοποιημένες τουριστικές εγκαταστάσεις θα παρέχει ασφαλές περιβάλλον μακριά από πανδημία

Πιστοποιημένες τουριστικές εγκαταστάσεις θα παρέχει ασφαλές περιβάλλον μακριά από πανδημίαΟ Çam, ανταποκριτής της AA, δήλωσε ότι ο νέος τύπος coronavirus (Kovid-19) έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα δεινά στον κόσμο, οι υπηρεσίες του υπουργείου στις χώρες όπου αντιμετωπίζουν πολλές απαιτήσεις, ανέφερε.

Η Τουρκική Υπηρεσία Συνεργασίας και Συντονισμού (TIKA), που ιδρύθηκε στις χώρες όπου η δραστηριότητα του ιατρικού εξοπλισμού, του εξοπλισμού υγείας, των μασκών, των προσωπών και του υλικού αποστείρωσης τα παρήγαγε και τα διένειμε με τη μορφή επιχορηγήσεων πεύκου, «Οι οικογένειες που είναι θύματα, ιδιαίτερα τα άτομα με ειδικές ανάγκες, η επισιτιστική βοήθεια έγινε. Η TIKA έχει κάνει μια τέτοια μελέτη σε περίπου 70 χώρες”

Δηλώνοντας ότι η Διεύθυνση Τούρκων και Συναφών Κοινοτήτων εξωτερικού (YTB) ενδιαφέρεται επίσης για τα προβλήματα των πολιτών στην Ευρώπη, όπως οι ασθένειες και οι θέσεις εργασίας κηδείας, ο Çam ανέφερε ότι η YTB έχει δημιουργήσει εργαστήρια ραπτικής σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες και έχει δημιουργήσει μάσκες εκμεταλλευόμενη τη δύναμη των γυναικών στην απασχόληση.

“Η έκρηξη της ζήτησης για τουρκική εκπαίδευση”
Το Yunus Emre Institute (YEE) διεξήγαγε πολιτιστικές δραστηριότητες στο πλαίσιο περιορισμένων εγκαταστάσεων, δραστηριότητες σε πολλά μέρη του κόσμου σε ένα ψηφιακό περιβάλλον που εκφράζει το Çam, “Η τουρκική διαδικτυακή γλωσσική εκπαίδευση σε περίπτωση έκρηξης της ζήτησης συνέβη. Ήταν αξιοσημείωτο το γεγονός ότι περίπου 400 Ιταλοί πολίτες στην Ιταλία έλαβαν ξαφνικά τουρκικά αιτήματα”, ανέφερε.

Ο Çam ανέφερε ότι η YEE διοργάνωσε κοινές συναυλίες και εκδηλώσεις μνήμης, ότι η YTB στηρίζει τις ανάγκες των διεθνών φοιτητών που ζουν στην Τουρκία, και ότι η Γενική Διεύθυνση Ιδρυμάτων αύξησε το φιλανθρωπικό της έργο και παρέδωσε εγχώρια και διεθνή βοήθεια.

“Το κράτος μας έχει πραγματοποιήσει αυτή τη διαδικασία πανδημίας πολύ αποτελεσματικά και με επιτυχία. Καταρχάς, με τη συμβολή του Προέδρου μας και της Προεδρίας, έδειξε την αποτελεσματικότητά του σε περισσότερα από 80 κράτη. Τα φορτηγά αεροπλάνα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας προς τις πιο προηγμένες και σύγχρονες χώρες του κόσμου έχουν παραδώσει τις επιχορηγήσεις του Υπουργείου Υγείας μας και του Υπουργείου μας. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για τη χώρα μας, έχουμε ένα αυτο-ξινισμένο κράτος και κοινές ευκαιρίες με τους άλλους. Πήραμε τις προσευχές τους και καθαρίσαμε τις καρδιές τους. Έχουμε συμβάλει σε καθαρά ανοίγματα που θα μπορούσαν επίσης να δημιουργήσουν ευκαιρίες για μια νέα αρχή σε πολλούς διπλωματικούς, πολιτικούς και πολιτιστικούς τομείς για την αποκατάσταση των σχέσεων”.

Ο Çam τόνισε ότι η Τουρκία είναι μια από τις λίγες χώρες που μπορούν να εργαστούν συστηματικά και οργανωμένα και συγχρονίζει όλες τις δραστηριότητές της. έχει προτείνει μια δομή του κράτους που είναι κατάλληλη για τον 19ο αιώνα.»

“Η πιστοποίηση είναι η πρώτη στον κόσμο και σήμερα ενιαία”
Επισημαίνοντας ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού και ένας άλλος πυλώνας της οικονομίας είναι η τουριστική περιοχή, Çam είπε, “Μεγαλύτερη ευκαιρία μας εδώ είναι ότι ο υπουργός μας, ο κ. Mehmet Nuri Ersoy, είναι ένας διαχειριστής από τον τομέα. Αυτό μας έδωσε ένα σοβαρό πλεονέκτημα ως υπουργείο”

Υπουργείο Ersoy κατευθύνεται μια σειρά από ανακαλύψεις, πεύκο, δήλωσε:

“Ως εκ τούτου, σε πολλά σημεία, πρέπει να κάνουμε τη διαφορά στον κόσμο. Ειδικότερα, οι αιτήσεις πιστοποίησης είναι οι πρώτες στον κόσμο και σήμερα μεμονωμένες. Με το σύστημα πιστοποίησης, ένας επιβάτης από το Α έως το Ω φεύγει από τη χώρα του και έχει φτάσει στην Turkish Airlines, κάθε λεπτομέρεια θα ακολουθηθεί βήμα προς βήμα σε μια συγκεκριμένη επιχειρηματική πειθαρχία και διασφάλιση της υγείας. Σε κάθε στάδιο τέθηκαν ορισμένοι κανόνες, όπως αεροδρόμια και ξενοδοχεία. Με τον τρόπο αυτό με την πιστοποίηση εποπτείας γερμανικών ιδρυμάτων όπως η Tüv, sud, η οποία έχει διεθνή πρότυπα, η Τουρκία έχει δημιουργήσει ένα κλίμα εμπιστοσύνης”.

Çam, Πρόγραμμα Πιστοποίησης Υγιούς Τουρισμού με το ξενοδοχείο, εστιατόρια, εστιατόρια, αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, όπως οι σχετικές επιχειρήσεις θα κάνουν εργασίες κατάρτισης, θα είναι έτοιμοι να λάβουν πιστοποιητικά και θα εξηγήσουν τις διαβεβαιώσεις τους, είπε.

Ισχυρή υποδομή υγείας που μοιράζεται με ξένους συνομιλητές
Επισημαίνοντας τη σημασία της προώθησης αυτών των έργων στο εξωτερικό, ο Τσαμ δήλωσε: “Ο Υπουργός μας έχει ετοιμάσει αλληλογραφία και συναντήθηκε με πρεσβευτές στην Τουρκία, με στόχο περίπου 70 χώρες σε μια καθημερινή διπλωματική επίθεση για αρκετές εβδομάδες. Ο κ. Πρόεδρος μετέφερε επίσης στους συνομιλητές του τις εξελίξεις στην Τουρκία με τον καλύτερο τρόπο».

Οι υποδομές υγείας στην τουριστική περιοχή, τα κρεβάτια, οι ανεμιστήρες, η μονάδα εντατικής θεραπείας, ο αριθμός των χερσαίων και εναέριων ασθενοφόρων μεταφέρονται στις χώρες-στόχους της Pine, εκεί, οι συνομιλητές μας εκεί, «Έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα για να αποφύγουμε να αρρωστήσει κανείς με τον πιο σχολαστικό τρόπο. Θα φιλοξενήσουμε τους επισκέπτες μας και θα τους στείλουμε με ασφάλεια στη χώρα σας στο πλαίσιο αυτού του συστήματος, το οποίο είναι η πρώτη φορά στον κόσμο. Έχουμε εκτεταμένες ευκαιρίες θεραπείας όταν υπάρχει μια πιθανή ασθένεια, και έχουμε τη διαθέσιμη υποδομή για να διασφαλίσουμε την υγεία σας με καλύτερη φροντίδα από τη χώρα σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *